Medyum Recep KAPLAN
  • +90 312 447 45 45

  • recepkaplan@recepkaplan.net

  • Anasayfa
  • Çalışmalarım
  • Gizli İlimler
  • Rüya Tabirleri
  • İsimname
  • Burçlar
  • Galeri
  • Güncel
  • Bize Ulaşın
Medyum Recep KAPLAN
  • İNSANLARIN EN HAYIRLISI İNSANLARA FAYDALI OLANDIR. Hz. Muhammed (S.A.V.)
  • BİZE ULAŞIN BÖLÜMÜMÜZDEN FORMU DOLDURUP MEDYUM RECEP KAPLAN A ULAŞABİLİRSİNİZ
  • KİŞİ YENİLİNCE DEĞİL, PES EDİNCE KAYBEDER...
  • SORUNLAR BİTMEZ. ÇARELER TÜKENMEZ. Medyum Recep Kaplan
  • EVDE KAL SAĞLIKLI KAL HAYATTA KAL
  • TÜM DÜNYA VE ÜLKEMİZDE ETKİLİ OLAN KORONAVİRÜS COVİD-19 ETKİLENMEMEK İÇİN EVDE KAL GÜVENDE KAL
  • 2022 YILI ÜLKEMİZ ve DÜNYAMIZA SAĞLIK MUTLULUK HUZUR BARIŞ BEREKET GETİRSİN İNŞAALLAH

İstem İrade Dışı Davranışlar Davranış Bozuklukları Normal Dışı Davranışlar ve Fobiler

  • Anasayfa
  • Çalışmalarım
  • İstem İrade Dışı Davranışlar Davranış Bozuklukları Normal Dışı Davranışlar ve Fobiler

Sevgili Ziyaretcilerim

Bana en çok müracaat edilen konulardan biride Bazen tıbbi sebepler bazende büyü, muska, nazar, cin musallatı neticesinde kişilerde görülen İstem İrade Dışı Davranışlar Davranış Bozuklukları Normal Dışı Davranışlardır.

Her ne kadar bu rahatsızlıkların tıbbi yönden tanıları ve tedavileri olsada bazı durumlarda maalesef tıbbi tedavi yeterli olmuyor. Bana yıllarca ilaç tedavisi ve terapiler görüp hatta ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde yatıp sonuç alamayan kişiler müracaaat etmektedir.

Günümüzde modern bilim malesef meteryalist düşüncede olduğu için Büyü, Muska, Cin Musallatının varlığını haklı olarak reddediyor. Bu sıkıntılara maruz kalan kişilere farklı tedavi uyguladıkları içinde sonuç alamıyorlar.

Bazı Doktorlar siz bu hastanızı birde Hocaya Medyuma götürün dediği oluyor işte o zaman Cenab-i Allahın izni ile hasta kurtuluşa eriyor.

Aşağıda Sıraladığım ve Bugüne kadar faydalı olup ve Cenab-i Allahın izniyle düzelmelerine vesile olduğum kişilerde görülen rahatsızlıklara örnekler vermek istiyorum.

1. Kaygı bozuklukları: Korkuya benzer bir duygu olup kaynağı belirsiz olarak yaşanan endişedir. Birey sürekli bir gerilim, üzüntü ve tedirginlik halindedir.

a) Yaygın kaygı bozukluğu: Her gün birçok olay ve etkinlik hakkında yüksek kaygı duymadır.

b) Panik atak: Çok kötü bir şeyin olacağı beklentisini yaşama.

c) Fobi: Kişinin mantıksız olduğunu bildiği halde, duyduğu gerçekdışı korkulardır. Fobilerin tedavisinde en sık başvurulan yöntem, kişinin korkusuyla yüzleşmesinin sağlanmasıdır. Sosyalfobi (sosyal ortamlarda duyulan korku; kişinin küçük duruma düşeceği ya da utanç duyacağı biçimde davranacağından korkması), agorafobi (açık ve kalabalık alanlardan korkma), tanatofobi (ölümden korkma), Ulaşım araçlarını sürememek hatta onlarla seyahat edememek, denize havuza girememek gibi, akrofobi (yükseklikten korkma), mesela uçağa binememek bana en çok müracaat edilen bir konu klostrofobi (kapalı yer korkusu: asansörden korkma gibi), kenofobi (karanlıktan korkma) en çok rastlanılan türleridir.

d) Obsesif Kompulsif bozukluk: Obsesyon (saplantı); düşünce düzeyinde ortaya çıkan, kişinin istek ve iradesi dışında sürekli yinelenen durumudur. Kişi saçma olduğunu bilir ama irade dışı olduğu için engelleyemez. Mesela; bir kişinin sürekli eve hırsız gireceğini düşünmesi, evinden dışarı çıkan bireyin kapı veya ocağı kapatıp kapatmadığını sürekli düşünmesi gibi, birşey tekrara tekrar kontrol etmesi gibi

Kompülsiyon (zorlantı); davranış düzeyinde ortaya çıkan, kişinin istek ve iradesi dışında sürekli yinelenen rahatsızlık durumudur. Kişi saçma olduğunu bilir ama irade dışı olduğu için engelleyemez. Mesela; herhangi bir şey ile fiziki temas da olan kişinin ellerini her zaman yıkaması, hiç bir eşyaya dokunmaması banyoda saatlerce kalması herşeyi pis görmesi öyleki yanında sürekli örtü ile dolaşıp oturacağı yere araba koltuğu dahil o örtüyü sermesi Sürekli yanında hijyenik mendil taşıyıp elini sürekli onunla silmesi yada yıkaması gibi

2. Psikosomatik bozukluklar: (Somatoform Bozukluk): Somatoform bozukluklar herhangi bir organik neden olmaksızın, oluşumlarında psikolojik nedenlerin rol oynadığı çeşitli bedensel belirtilerle seyreden psikiyatrik bozukluklardır. Bu hastalıkların temel özelliği, fiziksel ve bedensel yakınmaların bulunmasıdır.  Ancak, bu fiziksel ve bedensel yakınmalarda herhangi bir organik bulgu gösterilemez.  Gerçekten kişi kendisinin hasta olduğunu düşünmekte ve gerçekten kendini hasta hissetmektedir.

3. Duygu durum bozuklukları: Bu bozukluklar kadınlarda, erkeklere göre, 2-3 kat daha fazla görülür. İki şekilde kendini gösterir.

a) Taşkınlık (mani): Etkinlikleri (çalışma, konuşma, dans etme, şarkı söyleme vb.) normal insan gücünün üstünde bir enerjiyle gerçekleştirirler. Kişi aşırı derecede kendini canlı, coşkun, neşeli hisseder. Çok konuşur, utanmaz, öfkeli ve saldırgan olabilirler. Kendilerini çok değerli görürler, sınırsız umutları ve planları vardır. Fakat bunları genelde gerçekleştiremezler. Dikkatleri kolayca dağılırlar.

b) Çökkünlük (depresyon): En yaygın olanıdır. Mani halinin genel olarak tersi durumudur. Bu hastalar karamsardır, isteksiz, üzgün, kederli, umutsuz ve mutsuzdur. Hiçbir şey hastanın ilgisini çekmez, hiçbir şeyden zevk almaz. Dikkatlerini bir konuya odaklayamazlar. Kendilerini değersiz, yetersiz ve suçlu görürler. Kiloları ani değişir, uyku düzeni bozulur, enerjileri azalır, kendilerini yorgun, bitkin hissederler. Ölüm ve intihara eğilimlidirler Birçok kişiyi yapmış olduğum seanslar ve telkinlerle İntihar eğiliminden kurtarmış ve hayata bağlanmalarına vesile olmuşumdur.

İki uçlu bozukluk: Mani ve depresyon bazen döngüsel olarak birbirini izler. Genellikle depresyonun süresi maniden daha uzundur.

4. Cinsel bozukluklar: Cinsel işlevin, doğal fiziksel tepkilerinin kalıcı ve tekrarlayıcı bir şekilde bozulmasıdır.

5. Takıntılı Kişilikler : Sürekli olarak izlendiğini kendisinin öldürüleceğini çevresindeki herkesin kendisine düşman olduğunu Devlet asker polis mit tarafından izlendiğini kendisinin aslında çok önemli çok özel ve farklı güçleri olduğuna inanıp öyle davranışlar sergileyenler Aşırı şüpheci olup karşısındaki kişilere yalan söyleyip bazende en yakınına en ağır iftiraları atıp diğer kişileri buna ikna etmek (mesela babam bana tecavüz etti) gibi

6. Kişilik bozuklukları: Genellikle ergenlik döneminde başlar ve yaşam boyunca sürer. Bu bozukluklar, kişinin kendisi hakkındaki algı ve düşüncelerinde kendini gösterir.  Esnek  ve uyumsal olmayan davranışlar diğer insanlarla çatışmasına yol açar. Türleri:

a) Narsist kişilik bozukluğu: Kendisinin çok önemli olduğunu düşünmedir. Sınırsız başarı, güç, zekâ, güzellik üzerine sürekli kafa yorma vb davranışlar görülür.

b) Bağımlı kişilik bozukluğu: Gündelik yaşamda çok büyük ölçüde başkalarına bağımlı olma, bağımsız olarak seçim yapamama, karar verememe, yalnız kalmaya dayanamama gibi özellikleri vardır.

c) Çekingen kişilik bozukluğu: Diğerleri tarafından reddedilme, eleştirilme, beğenilmeme, dışlanma, sevilmeme gibi korkular nedeniyle başkalarıyla ilişkiye girmekten çekinme gibi özellikleri vardır.

d) Antisosyal kişilik bozukluğu:  Yasalara aykırı davranışlar, diğer insanlara uyumsuz davranışlar  görülür.

e) Paranoid (sanrılı) kişilik bozukluğu: Gerçek dışı düşüncelere sahiptirler. Çok kuşkucu ve gururlu olurlar.

7. Gece Korkanlar : İlginç gelebilir ama Gece uykuya geçtiği zaman rüyalarının etkisinden kurtulamayan ve rüyalarında sürekli korkutulan kişiler. Bu sebepten dolayı bu kişiler geceleri uyuyamaz gündüzleri sürekli yorgun halsiz ve uyku halinde olurlar. Gördükleri rüyaların tkisinden kurtulamayıp yaşantılarını rüyalara göre uyarlamaya çalışırlar. Mesela rüyasında en yakını kendisine bir kötülük yapmışsa onu gerçek hayattada öyle zannederek haraket ederler.

8. Şizofreni: Duygu ve düşünce bozukluğu demektir. Kişi dış dünyayla sosyal ilişkisini kesmiş ve kendine özgü bir hayal dünyası kurmuştur. Kişi içine kapanıktır. Çoğu zaman sakindir. Bazen birden olmadık şeylere sinirlenebilir veya gülebilir. Kendisine ve başkasına zarar verebilir.

Sevgili Ziyaretcilerim

Yukarıda yazdığım ve yazamadığım birçok konuda bana müracaat eden binlerce kişiye Cenab-i Allah'ın izniyele yardımcı oldum.

Bu ve bunun gibi sıkıntısı olan ziyaretcilerim Bize Ulaşın Bölümündeki Formu Doldurup Bir Adet Resmini Ekleyerek Bana Ulaşabilirler.

Kanuni Sultan Süleyman

“Halk içinde mu’teber bir nesne yok devlet gibi Olmaya devlet cihânda bir nefes sıhhat” gibi demiş.

Kanuni Sultan Süleyman’ın hasta yatağında söylediği söz olarak bilinen Halk içinde mu’teber bir nesne yok devlet gibi, Olmaya devlet cihânda bir nefes sihhat gibi” sözünün kısaca anlamı

Hayat, sevinç ve mutlulukla, acı ve sıkıntılarla iç içe yaşanır Pek çok dert ve sıkıntı insanın karşısına çıkabilir. Ancak bütün bu problemler sağlık kadar önemli değildir. Tek bir nefesin bile değeri bilinmelidir. Bütün dünya insanın olsa bile sağlık olmayınca hiçbir önemi olmuyor.

Bu Konuda Daha Detaylı Bilgi Almak İçin Medyum Recep Kaplan Hocamıza Bize Ulaşın Bölümünden Ulaşabilirsiniz...

Tüm Ziyarecilerime Cenab-i Allah’tan Sağlıklı, huzurlu, mutlu bir ömür temenni ediyorum.

Sevgi, Saygı ve Dua ile Cenab-i Allah’ın Eş-Şafii ismine emanet olun İnşaallah.

Cenab-i Allah'ın Bir İsmide  Eş-Şâfî/şifa verendir

Medyum Recep Kaplan

Çalışmalarım


  • Yapmadığım Çalışmalar
  • Çalışmalarım Hakkında
  • Eşler Arasında Huzur Muhabbet ve Ayrılık Konuları
  • Tıbben Sağlıklı Olduğu Halde, Rahatsızlık Yaşayanlar
  • İstem İrade Dışı Davranışlar Davranış Bozuklukları Normal Dışı Davranışlar ve Fobiler
  • Cin Musallatına Maruz Kalanlar
  • Fiziksel Rahatsızlıklar
  • Çalışmalarım En Çok Müracaat Edilen Konular
  • Manevi Şifa Dua ve Ayetlerin Tesiri

Seçme Hadisler ve Sözler

Cennet, Anaların ayakları altındadır. Hz. Muhammed (S.A.V.)

Her Anımız Bir Dua

Ey Rabbimiz! Her işimizde esas olması itibariyle dinimizi ıslah et. İçinde geçimimiz olan dünyayı ıslah buyur. Döneceğimiz yer olan ahiretimizi ıslah et. Hayatı her türlü hayırları artırmamıza vesile kıl. Ölümü de her türlü şerlerden kurtulup rahat etmemize vesile yap.

Medyum Recep Kaplan İletişim

  • Uğur Mumcu Caddesi. No: 77 / 10 G.O.P. Çankaya / Ankara / Türkiye
  • +90 312 447 45 45
  • +90 312 424 03 03
  • +90 543 966 66 66
  • recepkaplan@recepkaplan.net

Copyright © Medyum Recep KAPLAN, Tüm Hakları Saklıdır, 2018